PROFIL

Pentru intocmirea dosarelor de dauna colaboram cu experti si evaluatori din toate domeniile in scopul determinarii DESPAGUBIRII RCA DIN ACCIDENTE, valorile indemnizatiilor obtinute in cazuri anterioare fiind semnificative.


Pentru valorificarea justa a DAUNELOR MATERIALE SI MORALE este obligatoriu sa ne furnizati datele corecte referitoare la cauzele si imprejurarile evenimentului intrucit fiecare speta trebuie tratata in mod particular.


Ne recomanda o vasta activitate de rezolvare a dosarelor de  dauna privind DESPAGUBIRILE DIN ASIGURARE cuvenite persoanelor vatamate grav si familiilor celor decedati 


PESTE 12 ANI DE ACTIVITATE IN DOMENIU


VA GESTIONAM DOSARELE DE DAUNAIn general, activitatea noastra presupune reprezentarea intereselor dumneavoastra in faza de cercetare si urmarire penala daca va fi cazul, in relatia cu asiguratorul pentru intocmirea dosarelor de dauna si negocierea DAUNELOR morale si materiale precum si in fata instantelor in toate fazele procesuale, existind disponibilitatea deplasarii in localitatea de domiciliu a clientului.


Datele prezentate nu reprezinta un angajament din partea Cabinetului de Avocat, avind un caracter generic, informational. Relatia avocat-client se concretizeaza prin incheirea unui contract de asistenta si reprezentare juridica.