Consultanta

   • In cazul vatamarilor corporale, deceselor sau daunelor auto rezultate din evenimente rutiere, cine plateste DESPAGUBIRILE cuvenite?

In temeiul politei RCA incheiata pentru autoturismul condus de catre vinovat, asiguratorul raspunde de repararea prejudiciul creat de asigurat sau de conducatorul auto si va achita DESPAGUBIREA DIN ASIGURARE.  • Daca pentru autoturismul condus de vinovat nu s-a incheiat o polita RCA valabila, se pot obtine DESPAGUBIRI?

Da, se pot obtine despagubiri in orice situatie, insa organismul responsabil se identifica in raport de situatia juridica a autoturismului condus de catre persoana responsabila.  • Care este limita de DESPAGUBIRE RCA in cazul accidentelor soldate cu vatamari sau decese?

Sumele cu titlu de DESPAGUBIRE indicate in politele RCA, prevazute in Normele Ordinului CSA aplicabil la data evenimentului sau in situatia unor anumite evenimente petrecute in strainatate, limitele sint cele reglementate prin Directivele Europene.  • Ce fel de DESPAGUBIRI DIN ASIGURARE, ACCIDENTE se pot obtine in cazul vatamarilor corporale sau decesului ca urmare a unui accident auto?

Compensatiile vor acoperi prejudiciul material si moral insa fiecare caz are particularitatea sa si trebuie tratat in functie de pierderile si consecintele negative ce se reflecta in  patrimoniul si personalitatea fiecarui pagubit.  • Cum se implica Insurance Law Office in activitatea de obtinere a DESPAGUBIRILOR RCA?

Dupa ce sintem contactati de catre client sub orice forma -telefon, fax, e-mail, mesaj, etc., I L O stabileste o intilnire cu persoana interesata in vederea analizarii preliminare a situatiei prezentate; intilnirea poate avea loc in functie de prioritatile si necesitatile clientului. In cazul realizarii parteneriatului, vom demara procedurile de evaluare a DESPAGUBIRILOR RCA si expertizare in vederea depunerii documentatiei pentru intocmirea dosarului de daune, urmind a participa la negocieri sau in caz contrar ne vom adresa instantelor de judecata.  • Ce trebuie sa plateasca persoana pagubita in cazul in care Insurance Law Office va fi reprezentantul clientului?

Niciun leu avans in cazul solicitarii DESPAGUBIRILOR RCA ca urmare a vatamarilor corporale sau decesului survenite din accidente. Onorariul perceput de I L O este unul de succes rezonabil si va fi stabilit la semnarea contractului de asistenta si reprezentare juridica urmind a fi incasat dupa obtinerea si primirea despagubirii cuvenite. Mai mult decit atit, I L O poate avansa sumele necesare cheltuielilor de intocmire a documentatiei specifice, pentru evaluare, expertizare, etc. Nu impunem onorarii, cuantumul se stabileste de comun acord.  • In cazul evenimentelor petrecute in strainatate exista posibilitatea obtinerii DESPAGUBIIRILOR DIN ASIGURARE in caz de vatamare sau deces?

Indiferent de locul producerii accidentelor rutiere, persoanele vatamate pot obtine DESPAGUBIRI RCA in functie de urmarile negative evidentiate si de pierderile suferite iar din experienta noastra, lichidind mai multe dosare de acest gen, va asiguram ca se pot obtine indemnizatii considerabile. Spre exemplu am gestionat evenimentul rutier din Ungaria-Mako din 2007 in care au decedat si au suferit vatamari corporale mai multe persoane iar DESPAGUBIREA DIN ASIGURARE acordata pina in acest moment este una semnificativa.  • Cind intervine Insurance Law Office in cazul unui accident?

Biroul nostru intervine imediat dupa aducerea la cunostinta a producerii unui incident stradal preluind gestionarea daunei in relatia cu asiguratorul si juridic in raport de actiunile intreprinse de organele de cercetare si urmarire penala.